About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, May 13, 2009

DECO KESAYANGANKU

Aku sedih ni, nak tau tak........malam tadi deco kesayanganku ini pecah lagi. Mula2 aku beli dulu dah hancur berkecai, tapi aku tak serik.... beli lagi sama yang macam tu juga, kali ni pecah lagi nasib baik muncungnya jerk yang pecah.

Tengok le gambar kat bawah tu, kowang perasan tak. Inilah antara koleksi2 peribadi kesayangan aku, dulu aku minat giler dengan benda ni, sekarang minat juga tapi kurang sikit. Lo ni dok giler english style pulak, macam2 minah ni kan....

Inilah antara koleksi deco kesayangan aku, setengahnya aku letak kat rumah aku di kelate. Aku ingat yang ni pun aku nak antar kat sana jugalah, risau kalau pindah nanti. Sayang tau.....bukan senang nak dapet, bertahun aku kumpul ni tau.





Yang kat bawah ni set biru, set merah tak sempat beli aku pindah. Semua ni dah lama aku beli tau masa dok kat johor dulu.



Saje jerk aku letak kat blog aku nih, semua deco2 peribadi kesayangan aku akan aku tepek satu persatu disini, kowang tunggu kemunculan deco aku yang akan datang okey.....semua ni sebagai kenangan untuk aku jerk tak lebih dari itu.

Daaaaaaaaaaa.......

10 comments:

  1. akak...rajin ar akak kumpul suma nie kan...kalau kiter ar..anak mesti dh wat piring terbang!huhuhu

    ReplyDelete
  2. ni macam hobi akak yer..cantik la...azie minat yg warna biru tue...

    ReplyDelete
  3. Byk nya koleksi kan..suka laa tgk rmh kak sal wlau dlm gmbo jer kan..nmpak tenang jer..Sya tgk koleksi cmtue byk kt Angsana, Johor Bahru kak

    ReplyDelete
  4. kak sal, koleksi ni mahal kan.. frb tngok auntie frb punye koleksi sama camni dari italy mahal2. kalo pecah sayang.jg elok2 kak

    ReplyDelete
  5. Gieyana,
    Kerana minat dik,semuanya sanggup. Anak2 akak tak pernah usik,cuma tak sengaja jerk terkena siku.

    ReplyDelete
  6. Hobi akak ni menghias rumah,kalau terjumpa deco yang berkenan mesti akak beli,itupun tengok bajetlah kan.

    ReplyDelete
  7. Mamaqaseh,
    Sikit je tu,a ah memang ya kat Angsana memang tempat dia.

    FRB,
    Boleh tahanlah tapi oleh kerana minat ada sikit pun jadilah kan.

    ReplyDelete
  8. waa sygnye..camne bole pecah kak sal? tantek la..bsgus kak sal ni..ye la suke english style kan..harusla deco2 begitu rupenye..

    ReplyDelete
  9. cntek nya sal..mesti mahalkan..

    ReplyDelete
  10. kak, cantik la.. syangkan klu dah pecah..

    ReplyDelete