About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, June 30, 2010

SHOPINK RAYE DAAA........

Salam,

Semangat kata ko.......puasa belum lagik da shopping tuk raya, besa laaa........aku sukee buat persiapan awal, shopink sikit2 dulu, dekat raya baru shopink sakan lak, he he.........

Layannnnnn........



Laa.......kenapa senget lak nih, tak kesahlah.....gara2 nak cepat ler nih. Rembat baju kurung satu kat butik AFIA, amacam lawa takkkk????? he he.......lawa tak lawa, itu dah jadik milik aku tau...


Kain pasang cotton untuk si anak dara ku yang 2 orang tu, yg ni untuk hari raya ke-3 kott.........


Yang kat atas tu untuk raya ke berapa ntah, 2 pasang kain untuk anak dara, sengaja aku pilih kain sarung supaya anak2 kenal dan suka pakai dan kain pasang yang kelabu tu milik hakulah, bahagian aku wajib ada,hihi.........



Yang ni pulak untuk kami sekeluarga, kain untuk baju melayu dan baju kurung, semua sama tahun ni, dipakai pada raya pertama, tahun ni aku pilih color ni pulak tp bukan purple macam tahun lepas tau........

Alamakkkk!!!!!! sapa nak jahit nih...........sempatkah haku.......akan aku cuba, tapiiiii........... kalau tak sempat, tolong hakuuuuuu......................

Daaaaaaaaaaaa........

Tuesday, June 22, 2010

MAKAN2 DAN SELAMAT HARI BAPA

Salam,

Belum terlambat rasanya nak ucapkan selamat hari bapa buat suami terchenta yang banyak membantu aku dan anak2, pengorbanan abang tak dapat diucap dengan kata2 hanya hati yang boleh menterjemahkan semuanya, cheeewah.

Teringin nak makan ikan bakar, anak2 pulak nak ikan masak tiga rasa, jadi dua2 aku order. Aku order chiken chop satu lagi untuk aku, heeeeeee.............baru aci kan........

Layannnnnnnn......







Ramainya anak diaaaaaa..............mungkin itu agaknya ayat orang2 kat sekeliling kami tu, ehhh.....sorry yeaa..................nampak penuh meja tu campur anak buah sekali laaaa..................

Daaaaaaaaa......

Thursday, June 10, 2010

HADIAH MENEMBAK

Salam,

Cian kat blog aku ni di anak tirikan, he he........taklah.....bukan camtu, cuma sekarang ni tuannya busy sikit, tak sempat nak cerita perkembangan terbaru.

Hari ni curi masa jap nak tunjuk kehebatan che abang tersayang ni menembak, siapa sangka hebat juga che abang pegang pistol. Jangan tak tahu, pistol betul2 ...............bukan pistol mainan tau.

Tak caya lihat jer, tu dia hadiahnya. Layannnnn.......................



Aku snap gambar ni masa che abang baru sampai umah, baru balik dari krusus latihan menembak kat sutra beach resort, pertama kali pegang pistol tapi hebat jugak, vangga betul mokcik hi hi............ siapa sangka dapat naib johan dalam latihan tu dan dapat bawa balik hamper ni.

Daaaaaaaaaaaaaa............