About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, June 10, 2010

HADIAH MENEMBAK

Salam,

Cian kat blog aku ni di anak tirikan, he he........taklah.....bukan camtu, cuma sekarang ni tuannya busy sikit, tak sempat nak cerita perkembangan terbaru.

Hari ni curi masa jap nak tunjuk kehebatan che abang tersayang ni menembak, siapa sangka hebat juga che abang pegang pistol. Jangan tak tahu, pistol betul2 ...............bukan pistol mainan tau.

Tak caya lihat jer, tu dia hadiahnya. Layannnnn.......................



Aku snap gambar ni masa che abang baru sampai umah, baru balik dari krusus latihan menembak kat sutra beach resort, pertama kali pegang pistol tapi hebat jugak, vangga betul mokcik hi hi............ siapa sangka dapat naib johan dalam latihan tu dan dapat bawa balik hamper ni.

Daaaaaaaaaaaaaa............

3 comments:

  1. beshnya dapat hamper..besar lak tu

    ReplyDelete
  2. Tahniah En Lokman,tembak hamper tuuuuuuu..... cayalah!!!!!

    ReplyDelete