About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, April 26, 2011

CELEBRATE BESDAY ME......

Assalam semua,

Hari ni nak tepek gambar celebrate besday aku 4 hari lepas, hehehe.....dah 4 hari baru nak tepek, nampak sangat malasnya, walaupun malas tapi aku paksa juga tangan ni menulis kali ni, lagipun dah lama tak update blog ni kan.......

Kalau ada yang rindu kat aku boleh tengok gambar kat bawah ni ya...........

Layannnnzzzzzzzzz.........


Salah satu acara wajib, sambil menunggu makanan sampai, kita posing duluuuu.......


Kek besday aku yang aku bikin sendirik aje..........


Inilah antara menu malam tu, aku sukeee.....butter prawn....


Tuan rumah tengah asyik makan, tapi makan lauk je...nasi makan sikit saja....


Anak2 pun tak sabar nak makan, semalam besday Edy plak, anak aku yang ke-4, beza 3 hari je dengan tarikh lahir aku.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete