About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Friday, February 11, 2011

REZEKI TAHUN 2011

Salam,

Rasa dah lama tak update blog nih, bukannya lupa atau tak suka...tapi kesuntukan masa yang membatasi segalanya tambahan pulak aku tak sihat sekarang nih, Alhamdulillah..masuk je tahun 2011 awal2 dah dapat rezeki dari Allah, syukurlah........

Sajer nak berkongsi dengan member2 aku kat sini, tahun ni bertambah la sorang lagi ahli keluarga aku, rasanya dah cukup dah tu.......ni yang bongsu, anak yang ke-7, haahahaha.....ramaikan anak aku, tapi takpa......esok2 bila dah besar, tinggal berdua juga lahh.......macam mak ayah kita kann.....

Aying bukan main sukee lagi dah tau nak dapat baby, nak baby girl katanya, tak kesah la boy ke girl yang penting sihat semuanya. sekarang tengah mabukksss, satu apa pun takleh bau, yang wangi semua jadi busuk, mujurlah boleh makan tapi skit2 je......lepas tu mula lah loya tak tentu pasal, klu sape2 ada petua nak mengatasi loya boleh share ya.....

Apa2 pun syukur kepada Allah, harap mabukkksss tak berlarutan dan dapat melakukan tugas seharian dgn baik. Dah lama mandi tak bersabun dan syampu, hahahahahaa.......

Daaaaaaaaaa....................

1 comment: