About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, January 12, 2011

HAPPY BESDAY MY HUBBY

Salam........

Sorryyyyy..........sangat2, sebenarnya aku terlupa nak tepek kek besday hubby 1.01.2011 yang lepas, lantaran sibuk hujung2 tahun ni, kek coklat dari air tangan isteri dibuat khas utk yg tersayang, heheh......................

Bersengkang mata buat kek ni tau......tapi takpa....untuk suami tersayang jugak kann....jam 12 malam siap deco dan terus potong, anak2 dok tunggu nak makan sama2.

Layannnzzzzzzzzzzzzzz..................



Gebuuuuunyaaaa....................shedappppp.................................hihi........



Order dua pizza untuk malam tu, master pizza....pizza malaysia tauuu............................



Selamat hari lahir buat suami yang tersayang semoga diri mu sentiasa beroleh kejayaan, diberi kesihatan yg baik, diberkati dan dilindungi selalu, aminn....

Daaaa.....................

BANJIR OH BANJIR......

Salam.....

Dah lama tak main air banjir ni, kebetulan masa balik kampung nak sambut besday party Aying jumaat lepas air tengah naik, anak2 apalagi sukee sangat laa.......mak anak pun sama tapi tak boleh nak main air lama2 nanti krem kaki ni sebab tak tahan sejukkkk, nanti che abang yg susah plak, hehe...............

Tengoklah dak Aying tu siap berenang lagik dengan si abang Eamnya, lepas majlis, malam tu kemas dan angkut perabut segala bawa ke ruang tamu atas, langsir pun angkat juga risau air tengah naik lagi masa tu, mujurlah keesokan harinya surut skit masa aku bertolak balik ke k trg.

Layannnnnnzzzzzzzzzzz..............









Kenangan banjir jan 2011 di kota bharu, tahun ni taklah seteruk mana....biasa2 saja, tapi seronokkkkk........................

Daaaaaaaaaaaa..............

Monday, January 10, 2011

BESDAY AYING DAN BBQ.....

Salam,

Besday party aying yang ke 4 th, untuk tahun ni aku buat kat kampung, kebetulan tarikh besdaynya banjir la pulakkk....air paras betis depan rumah.

Aying apalagi......asyik main air je.....taknak potong kek dan tak hirau makan minum asyik main air, tukar baju kejap basah balik, sabar ajelahh....

Layannnnnnnnn.............


Kek coklat yg dibuat khas utk Aying, nak edible doraemon .......

Lollychoc pun doraemon jugak............

Aying yg kesejukkan baru lps main air, baju dah abis basah tinggal baju tidur jee....

mama dan baba posing maut, hihi.......











Lepas majlis terus kemas perabut segala, risau air tengah naik. nanti aku tepek gambor banjir plak yaaa.......

Daaaaaaaaaaaa..................