About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Monday, January 10, 2011

BESDAY AYING DAN BBQ.....

Salam,

Besday party aying yang ke 4 th, untuk tahun ni aku buat kat kampung, kebetulan tarikh besdaynya banjir la pulakkk....air paras betis depan rumah.

Aying apalagi......asyik main air je.....taknak potong kek dan tak hirau makan minum asyik main air, tukar baju kejap basah balik, sabar ajelahh....

Layannnnnnnnn.............


Kek coklat yg dibuat khas utk Aying, nak edible doraemon .......

Lollychoc pun doraemon jugak............

Aying yg kesejukkan baru lps main air, baju dah abis basah tinggal baju tidur jee....

mama dan baba posing maut, hihi.......











Lepas majlis terus kemas perabut segala, risau air tengah naik. nanti aku tepek gambor banjir plak yaaa.......

Daaaaaaaaaaaa..................

2 comments:

  1. tapik spring la kat akak ni, boleh relax2 BBQ lagik walopun tahu, banjir kat luar nun..hehehe.
    happy birthday to aying

    ReplyDelete
  2. time kasihh...akak dah biasa dgn banjir....tak takut, seronok adaa....hehe...

    ReplyDelete