About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Sunday, May 17, 2009

AKU KE NILAI 3

Semalam aku ke nilai lagi, tujuannya nak beli langsir adik aku, dia nak cepat pulak terpaksalah aku segera kesana. Alang2 dah sampai kat sana, aku masuk kk home Deco kejap, adalah sikit2 aku beli, nanti2lah aku tepek kat n3 lain kali.

Sambil jalan2 cuci mata ternampak pula kedai henglish, apalagik terus masuk ajelah. Aku beli sikit jerk, saje je nak tambah koleksi. Kalau ikutkan hati, banyak yang aku nak duit jer tak cukup, hu hu............habis wak beli karpet bulu tu, hi hi......

Sebenarnya tak rancang pun nak karpet bulu tu, tapi..........saje je lalu depan kedai karpet terliur pulak,hurmm..........Deco tu pun pantang nampak, padahal takde tempat dah nak letak. Kalau ada yang berkenan memang tak dapat nak tahan nafsu aku nih.

Ini jerk yang aku beli, towel dan apron tu nak ganti baru sebab yang kat dapur ni dah uzur benar dah.




Cantik tak karpet bulu aku tu, hi hi.......i likeeeee........................

Yang kat bawah ni kain langsir adik aku, dia nak ruang tamu kuning dengan gold. Aku rasa ini yang sesuai, gambar kurang menyerlah sangat. Bila siap nanti aku buat n3 pattern ni pulak ok, Yang purple tu untuk semua bilik tidur.


Su, diharap kau berkenanlah ya, nantikan n3 langsir aku esok, he he..........jangan ngada2 nak tiru patern aku pulak, kalau nak cepat buat yang simple jerk ok........

Daaaaaaaaaaaaaaa........muahhhhhhh...rindu korang semua.

18 comments:

  1. Cantiklah watering can tu sal,barang kaktie de tak? Em langsir su yang purple tu kain cotton ke...nampak cam berkilat je...

    ReplyDelete
  2. salam Sal,

    kakyong suka kain langsir kosong yg sebelah yg berbunga tu...

    kakyong pun dah 2 tahun tak tukor langsir... so far ade 2 set jer.. 1 masa kahwin, 1 yg buat 2 thn lepas... tu ler bergilir2.. en ayah kata, guna sampai luntur... hmm, gamaknya 5 tahun lagi pun lom tentu dpt baru...

    ReplyDelete
  3. cantiknya,....teruja azie tengok...klu siap mesti lagi cantikkan...

    ReplyDelete
  4. k tie,
    Jangan risau....barang ada, bila nak ambik ni.kain tu macam k tie punyalah.

    terliur ker watering tu.....

    ReplyDelete
  5. Kak yong,
    yang kosong tu langsir siang,nape sampai camtu sekali,nak tunggu kain luntur sampai tua le gamaknya ya,hi hi.....Ala....beli ajerlah kak...

    ReplyDelete
  6. Azie,
    time kasih le ya, bila nak tempah langsir baru, raya dah dekat ni.

    ReplyDelete
  7. Sal, kakyong ni dok ruamh jer.. mane de duit sendiri.. apa2 pun kena mintak en ayah.. sian kan!!! :(

    ReplyDelete
  8. Kak yong,
    Ala....takpe la kak,tunggu masa yang sesuai, pujuk2 cair le en ayah tu.....hi hi....

    ReplyDelete
  9. amboih kak sal..sakan borong..apron pn ade..ekek:D

    ReplyDelete
  10. Emm jelesnya Kak..dpt lagiik koleksi English Style kan..btmbah2 seri laa rmh akak tue nnti yea

    ReplyDelete
  11. haiyooo kak byknyer memborong..linn pun kalu ke KK home deco tu meroyan nak membeli.... adehhhhh...

    ReplyDelete
  12. [-suzie-],
    Sikit jer tu,ikutkan hati banyak lagi yang nak,minggu depan pulak,ekekekeke....

    ReplyDelete
  13. MamaQaseh,
    tu la....tak boleh tahan nengok benda tu,kalau tak beli balik nanti takleh tidur pulak,he he..

    ReplyDelete
  14. ciklinn,
    Betul tu linn,kalau boleh semua nak.inilah namanya pompuan kan....tak pernah cukup.

    ReplyDelete
  15. Sal, anda telah ditag.. sila ambil di blog Catatan Ibu, Tag 1
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

    ReplyDelete
  16. seronoknye dpt shopping brg2 umah ek. frb bekenan plak tngok welcome sign tu..

    ReplyDelete