About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Sunday, May 24, 2009

BUNGA DAN LAMPU

Salam semua,

Semalam aku mendeco semula bunga2 yang kat dalam rumah ni, aku tukar pasu dan letak bunga dalam pasu lain pulak supaya nampak macam baru, aku tak suka nengok benda yang sama dok ditempat sama, selagi boleh diubah aku akan buat, barulah kediaman kita akan nampak berlainan setiap masa betul tak kenkawang?.......

Inilah dia yang aku beli kat kk home deco ari tu, siap digubah baru aku tunjuk kat kowang semua, cantik tak..........tambah sikit dengan bunga2 yang sedia ada kat rumah.




Bekas ni pun beli kat kk, guna bunga yang dah ada jugak gantung kat situ, tak kesahlah kan....nampak sikit jerk kena beli tambah lagi tu. Bunga beli kat lovely lace.




Yang kat atas tu dah lama aku beli cuma tukar bunganya jerk, bunga kat dalam tu yang pink aku letak dalam watering pulak.



Satu lagi bekas ni aku beli kat kedai english style nilai 3 ari tu, bunga dah lama aku beli. Dulu letak dalam watering.



Ini dia terendak yang aku beli kat kk jugak, standable lamp tu dah berkurun aku beli cuma tukar terendaknya jerk, bolehlah kan......yang lama tu aku nak hias semula, tunggulah kemunculannya nanti ya........

Ok bye bye.......

9 comments:

  1. kak, lawa2 semua. Tp kat rumah kv takleh nak hias cenggitu sbb tuan rumah kv tu malas bab2 kemas dan mengelap. Nanti bunga2 tu simpan byk habuk. Huhu

    ReplyDelete
  2. cantik ler kak...pandai gubah bunga jugak...

    ReplyDelete
  3. akak ni mmg kreatif...berseni btol la...best tgk

    ReplyDelete
  4. akak ni mmg bnyak idea ek. reka langsir pun pandai

    ReplyDelete
  5. KV,
    nape macam tu sekali,ala....lap sambil main2 dengan anak jerk.

    ReplyDelete
  6. Gieyana,
    Taklah pandai sangat bolehlah sikit2,cantik ker...

    ReplyDelete
  7. MAMASYAZA,
    Akak minat buat benda2 macam ni,sukee sangat.

    ReplyDelete
  8. FRB,
    Time kasihlah dik,dah katanya hobi nak buat macammana kan....sibuk camana pun sempat lagi tu.

    ReplyDelete
  9. tanteknye kak sal..sejak tgk koleksi inggeris kak sal ni minat la tema inggeris..ekek:D

    ReplyDelete