About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, May 7, 2009

BERDATING

Semalam aku ke jusco, saje je nak shopping barang dapur yang kehabisan . Masuk aje kat dalam tu, ehhhhhhh.....tiba2 je nampak pizza dok melambai-lambai, teringin plak nak makan benda tu.

Masuk aje le.........berdating sakanlah hari tu, aku berdua dengan che abang jerk, Aying tak kira sebab dia kecik, yang lain aku tinggal kat rumah, muahahahahh............mama apakah ini.

Harus bergambar dulu, aku dan che abang bergedik, memang tak kenal erti malu dua orang ni yerk, gedik tak bertempat, hi hi.......takpe memang dah sah lama dah pun....




Sedang menikmati pizza kegemaran aku, makan ke mentekedarah ni. Aaaaaahhhhhhhh........lantaklah.....


Pizza kegemaran aku, super supreme dan chicken supreme. Eeeeeeemmmmmmmmmm......shedappppppppppppppp......order satu bekas sorang baru adilkan.


Aying suke makan sup cendawan ni, kat rumah aku buat sendiri jerk.


Makan jangan tak makan, sesi menambahkan lemak dan kolestrol. Aku habis 2 keping jerk, che abang pun 2 keping gak, selebihnya aku mintak bungkus bawa balik kat anak2. mama mana yang tak ingat kat anak2 oiiiii.......kalau boleh yang kat dalam mulut nak bagi lagi. Ha, itulah kasih sayang ibu pada anak2 ni.

Untuk kawan blogger yang bergelar ibu, selamat menyambut hari ibu. Jadilah ibu yang penyayang dan dapat membimbing anak2 kearah kebaikkan.

Daaaaaaaaaaaa...........

12 comments:

  1. kv suka sgt ciken supreme tu. Haha

    ReplyDelete
  2. KV,
    Samalah kita ya,selalu oder yang tu. hok lain tak syok sangat, anak2 pun suke.

    ReplyDelete
  3. sedapnyer pizza...hurm...sejak bila lokman pun pandai gedik nih....kakakka, larikssssss...

    ReplyDelete
  4. Fvret sya jga chicken supreme tue..hamboi bdating tk hengat..romantik lagik wlaupn d celah2 dak Aying tue hehe..

    ReplyDelete
  5. alamak lapo ni kak sal..tggun nk buka posa nih..adeiiii:p

    slamat hari ibu jgk..kak sal jom join gathering

    ReplyDelete
  6. K.Tie,
    memang sedap weh,memang dah gedik k tie....saja tak tunjuk jer....

    ReplyDelete
  7. Qasehku,
    pasangan romantis la katakan,he he....anak buat dek...jer.

    cikgu panji,
    sedapkan pizza,tapi tak elok juga kalau makan selalu.

    [-suzie-],
    lapo ya,ciannya ko ore posa,gathering kat ne.

    ReplyDelete
  8. hi kak... terliur plak tgk akak mkn pizza. dah lama dah sy x mkn. en comi sy sgt berjihad memboikot pizza, mc D, KFC segala bagai ni...

    ReplyDelete
  9. Wah wah…berdating di pizza hut ye kak

    ReplyDelete
  10. pizza2 tersebut jugak merupakan pizza kegemaranku...
    sedappnyee..sb hr tu br mkn

    ReplyDelete
  11. uish.. sedapnya makan pizza. selamat hari ibu kak

    ReplyDelete