About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, April 14, 2009

SELESAI SUDAH TAG DARI ATTY

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Nama blog aku diaridsal, kenapa ya...sebab singkatan nama akulah. Diari tu untuk menceritakan kehidupan seharian aku sekeluarga.


2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


Align Centerhttp://diaridsal.blogspot.com/


4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

Buat masa nie takde niat lagilah..


5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Pendapat aku blog atty ni sangat menarik, gaya penulisannya senang difahami, aku suka buka blog atty nih kerana dia rajin update blog.

2 comments:

  1. heh..heh..gigih membuat tag ya kak

    ReplyDelete
  2. thanks sal...sudi buat.
    aty ni pun bersusun tag nie..

    ReplyDelete