About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Saturday, April 18, 2009

ADUHAI ROMANTIKA

Waduh waduh.......tak sabor dah ni nak menghias rumah , baru sampai je nih ponat tak ilang lagi, tapi....oleh kerana semangat berkobar2 ni, terpaksalah mengupdate blog dahulu.

Sebenarnya tujuan aku tepek kat sini, nak tunjuk kat k. tie barang baru yang aku beli nih. aku sms kat dia, dia berkenan juga suruh aku beli, jadi aku pun beli ajelah. Bab bab membeli ni serah je pada aku, sukeeeeeee sangat inglish style ni.

Yang kat bawah ni aku yang punya.....jangan jelesssss...you.


Haaaa......yang kat bawah ni k.Tie punyaaa....aku pilih tu, bajetnya dalam 100 gitu. Amacam cantik tak.....sape2 yang teringin silalah ke romantika warta bangi. Macam2 ada pendek kata sape2 yang masuk mesti gilo sekejap, termasuk juga aku ekekekeee...

K.Tie, nampaknya kalau tak dapet tido malam ni, esok mai ambik yo.....he he.. daaaaa..

4 comments:

  1. ok, cantik2...sukaaaaaa.tapi nak tepek camner tu sal....

    ReplyDelete
  2. K.Tie,letak kat paku je...dah ada penyangkutnya kat belakang tu, letak je.

    Haa...malam ni bolehlah tu nak survey2 tengok kat mana nak letak ya....

    ReplyDelete
  3. wah2 ni yg frb jeles ni.. bekenan btul tngok watering can tu. leh wat tmpt letak sudip kt dapur tu. tp bajet dh perabis kt SSF hrtu.

    ReplyDelete
  4. cantek nyer... tp kite kureng sket bab2 hiasan n ih, malas nak jaga.. hihihi boley tak?

    ReplyDelete