About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, July 14, 2009

TOPIARI

Salam,

Inilah topiari hasil kerja tangan aku, first time aku buat benda alah ni, harap dah menjadilah kan...nak tahu nape aku buat topiari color hijau tu, sebabnya langsir baru pun hijau gak.......
kunun2 nak matchinglah kan.....

Langsir baru pun dah siap cuma tunggu giliran jerk nak keluar, hi hi.................dah giler nak raya mokcik nih, posa ganti tak habis2 lagi, tengah gigih posalah nih.

Siang malam aku buat keje tau, punyalah semangatnya. Kalau aku tak bersemangat susah pulak......tak siaplah kain baju dan langsir yang berlambak tu, dah naik letih aku nengok keadaan dalam opis aku tuh, wakakaaa.......opis kunun.

Layan ajer topiari aku ni ya.............aku sukee yang macam ni, lain kali aku buat jenis lain pulak.



Gigih betul nak buat benda ni, senang jerk tak susah mana pun yang penting semangat tu mesti ada. Ini salah satu persiapan raya jugak, ada banyak lagi...................nantilah kalau rajin aku tepek ok,

Daaaaaaaaaaaaaaaaa.................

4 comments:

  1. klu x msk blog k.sal x tau namanye topiari..hehehe

    ReplyDelete
  2. oh tu ke namanya topiari.. selama ni ingat nama dia bunga bulat2.. hik..hik..hik.. semangat akak ya.. dah prepare utk raya.. mesti meriah raya akak thn ni... :D

    ReplyDelete
  3. salam sal..memang best gi kelante tu..seronoklah ..harga makanan masih murah lagi..kamu stay kat kl ke..

    ReplyDelete
  4. betul akak saya hanya panggil bunga bulat2...pandai betul akak ni...mmg cantik giler umah akak...mesti best

    ReplyDelete