About Me

My Photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, July 28, 2009

LANGSIR DISPLAY UNTUK RAYA

Salam,

Lagik pattern langsir untuk sambut raya, aku buat display kat rumah jerk ya. Sape2 berminat boleh tempah untuk raya nanti. Korang dah buat persiapan ke belum?????, buat awai2 yerk....

Layan pattern langsir yang ini pulak, sape2 yang nak tiru kena mintak izin dulu tau, penat aku mikir nak siapkan satu2 pattern ni, kebanyakkan pattern langsir aku tak terdapat kat mana2 kadai tau sebab aku bikin design sendiri.

Aku takleh lama2 ni banyak tugas weh.......baby dok nangis nak mamam tu.......
baby????????????????? aku ada baby baru tau........................nak nengok???? tunggu............

ok......daaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

9 comments:

  1. salam..hehe betol nak copy kena mintak izin bayor royalti kan kan..penat2 kita fikir org copy ajee tu.hehe tahniah

    ReplyDelete
  2. wah...cun aarrrr kak.. eemmm sok2 ni klu umah kita dah siap.. blh tempah ngan akak tak

    ReplyDelete
  3. merpati66,
    makaseh, selamat datang ke rumah maya sal ni.

    ReplyDelete
  4. CuTeMiUt78,
    boleh sajork......nak suruh kak sal pi ukur pun boleh,heh heh....

    ReplyDelete
  5. kv,
    Lawa erk....leh tempah untuk raya ni.

    ReplyDelete
  6. fuyoooo langsir...cantik gilerr

    ReplyDelete
  7. salam,cantik sungguh langsir akak ni.akak ni pandailah.

    ReplyDelete
  8. akak..klu langsir ala sliding door 3 panel akak amik bpe tempahan..

    ReplyDelete