About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, July 15, 2009

LIVING ROOM

Salam,

Okehhh.....dah siap pun langsir baru aku, amacamm....okey tak, bolehlah kann......aku buat ringkas2 jer untuk aku sebab dah jemu dok jahit yang customer punya yang berlisu-lisu bagai tu.

Dalam dok sibuk2 tu sempat lagik weh........semangat katakan.....mana aci asyik jahit hok customer jerk, aku pun nak yang baru jugakk......kejap jerk aku buat tu, sambil2 tunggu mata mengantuk jer...............

Layan ajerlah........................




Ini pandangan ruang tamu bahagian depan sekali, belah kiri tu pintu masuk. Sliding door aku tak pernah bukak pun sebab berhadapan dengan jalan, nanti orang nampak pulak kat dalam rumah aku ni kan....mana tau aku sedang seksi meksi ker.....muahahahah......................

Aku zoom dekat skit supaya korang nampak, abaikan munger yang senget benget kat atas tu ya.......nantilah senang2 aku suruh che Abang aku kasi betulkan, dulu tak perasan sebab kepala langsir takde reben kat tengah camtu.

Oklah aku ciauuuuu dulu mokcik ni manyak keje weh........................takleh nak borak panjang cam selalu.

Daaaaaaaaaaaaaaaaa........................

7 comments:

  1. Cantek2 kak sall..mula2 saya nak buat gak kaler hijau apple camnih..last2 terbeli warna pink. mata tak blh nak lari dari warna pink la..

    ReplyDelete
  2. cantik la... walaupun akak kater ringkas2 tapi cantik & menarik sangat....

    ReplyDelete
  3. fazemy,
    takpe.....lain kali beli hijau plak...raya kan tiap2 tahun.

    ReplyDelete
  4. hajarus,
    Alaaa.....cantik erk..makaseh ler....

    ReplyDelete
  5. kak bg add umah..raya nk dtg..hahaha

    ReplyDelete
  6. neezareef,
    Datang ler.....kak sal emel erkk...tak datang akak lepok atas bontut,muehehehee.....

    ReplyDelete
  7. perfect....cantik gila la kiranya....

    ReplyDelete