About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, October 22, 2009

TENTANG AKU

Salam,

Asyik tepek n3 anak......jerkan, mama dia pun nak mengades jugakkkk............boley kan...............
boley laaaaaaaaaaaaaa.......................

Sajer jerk nak menyibukkan diri kat sini, nak cerita ceriti serba sedikit tentang aku ni yang perlu korang tahu,he he.......macamlah korang nak tahu sangat kan, pedulikkk........nak bagitau jugakk..
Bagi korang yang tak tahu ler.............bagi yang dah biasa dengan aku dan dah tahu tu, rilek2 yea.....bagi peluang pada orang lain pulak.



Seorang ibu yang mempunyai 6 anak,
Seorang surirumah yang berkerja di rumah,
Seorang yang minat menjahit dan suka berfesyen,
Sangat gemar dengan deco,deco,deco dan menghias rumah,
Sukee hiasan rumah english style,
Sukee bunga roses,
Sukee shopping barang deco, henbag, kasut dan barang kemas, hi hi.............
Seorang yang periang dan sukee gelak,
Seorang yang pemalu tapi peramah,
Seorang yang mudah melemparkan senyuman manis, chehh....
Seorang yang manja sikit2 nak nangis, ish buat malu jerk,
Sukee menonton cerita lawak, yang sedih2 ker cerita hantu tak mau....nanti aku down pulak.
Sukee makan pizza,
Sukee melaram,
Sukee dengar lagu jiwang, he he........
Sukee ada ramai kawan,
Sukee memetir, hi hi......pada anak2 jer.....itu pun kalau diorang ada buat salah ape2,
Sukee jalan2 cuci mata lepas tu cuci poket sekali, poket che Abanglah....... muahahahahhh............

Sudah2 ler....nanti korang termuntah pulak...........itulah aku, tak pernah sombong dengan sesiapa pun, harap korang terimalah aku seadanya yea....jangan segan2 dengan aku.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa......................

10 comments:

  1. salam kenal kak. Saya suka ngan blog akak nih..leh jadi sumber ilham...pakal jek akak jauh kalo kat area johor bahru leh saya hantar tempah langsir...

    ReplyDelete
  2. tertinggal satu lagik...suka memasakkan..kan..

    ReplyDelete
  3. hik..hik..hik.. tau dah... tapi nak tau lagi..
    eemmmm walau pun tak pernah bersua.. memang tau akak ni peramah.. + baik hati

    ReplyDelete
  4. Mesayu Kirana,
    Terharu rasanya dengan pengakuan berani mati ni,hi hi....takpelah dikk....mana tahu kot akak pindah jb pulak lepas che Abang belajar ni kan...leh jumpa.

    ReplyDelete
  5. Mamasyaza,
    A ah la....lupa lak nak taip,tapi sukee sikit2 jer...ha ha ha.....

    ReplyDelete
  6. cutemiut,
    Kang ada yang kembang lak nih,kih kih kih.....

    ReplyDelete
  7. bunga-bunga (chintz) memang gaya english. Cantik kalau kena gaya. Wife suka juga, cuma saya pula suka bali style.

    ReplyDelete
  8. Dr Sam,
    Tq sudi singgah,dulu sal pun sukee gak bali style ni tapi sekarang minat english style pulak,sekarang ni masih ada lagi bali style umah sal kat kelate.

    ReplyDelete
  9. memang sker ke blog k.dsal ni.. walau pun kdng xsempat nak tinggal comment. banyak ilham leh nuntut... minta izin tuntut ilmu yer kak... :D

    ReplyDelete
  10. hajarus,
    Alaaa.....malu pulak rasanya,blog akak ni cacamarba jer dikk....akak tak kesah kalau ada yang leh buat ilham tu silakanlah.

    ReplyDelete