About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, October 20, 2009

MAT REMPIT

Salam,

Dah bersawang ker blog ai nih.....jap jap aku lapkan habuk kasi bersih2 sikit, almaklumlah cuti ni kan, anak2 sentiasa ada kat rumah jadik laptop aku ni lah yang jadik mangsanya sampai aku sendiri pun takde ruang nak celah.

Hari ni baru rasa lega sikit, anak2 masing2 pegi sekolah, dapatlah aku mengadap sekejap sementara nak memulakan tugas aku yang sedia ada tuh.

Depavali ari tu kak tie (atie) sekeluarga datang bermalam kat sini, apalagi sonot sangatlah bebudak tu termasuklah mamanya sekali, hi hi.............malam tu jam berapa diorang tidur pun tak tau, hampir jam 1 pagi aku masuk tidur,diorang asyik dengan game lagik, macam tu lah kalau dah jumpa, main habis-habisan sampai lupa nak tidur,termasuklah yang kecik 2 orang nih.

Layan jerk gelagat 2 orang nih sedang merempit, masa ni dah jam 12 lebih masih rancak main lagi, ajak tidur tak nak, gerammmmm......aku.




Nengoklah gelagat mereka berdua tu, Aying dan Ammar dengan helmet masing2. Aying yang seksi meksi taknak pakai baju berpeluh-peluh, panas katanya. Ammar pulak taknak bukak baju, macam2lah dorang nih.

Bangun pagi tu aku masak nasi lemak hijao, hahahahahh..............bebudak heran diorang tak pernah nengok. pertama kali buat tu..................selama ni dok nengok kat blog orang jerk...malaslah pulak nak snap.

Daaaaaaaaaaaaaaaa............................

6 comments:

  1. owhhh..so cute gelagat diaorang nie!

    yg palaing kelakar si kecil yg pakai pampers tue!:D

    ReplyDelete
  2. Hahaha....memang merempit memalam buta....piring baru dah display...hihi

    ReplyDelete
  3. Gieyana,
    Rindunya kat gie,kak sal pun lama tak jengah.Ha haha.... Aying memang macam tu.

    ReplyDelete
  4. atie,
    jaga baik2 k tie takut pecah pulak nanti,letak kat dinding lagi selamat.

    ReplyDelete
  5. kekekekek...menyempat lg bebudak nih siap ngn helmet tp pampers x bkak..kekekeke

    ReplyDelete