About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Friday, October 9, 2009

KELUARGA PURPLE

Salam,

N3 rumahku syurgaku break jap yea, sambung dimasa akan datang, saborrrr........................

Hari ni nak cerita ceriti kisah petang raya pertama pulak, petang raya tu sebaik jer aku sampai kat rumah mak, alangkah terkezutnya aku.

Eh eh........ nampak kakak aku sekeluarga dan adik aku semua pakai purple macam janji la pulak.
huhh...........macam takde warna lain ker, semua pakat dok pakai purple ni.

Rupanya anak aku dengan sepupunya la ni punya keja, patutlah dulu beria-ia sangat mintak aku
belikan kain purple untuk tema tahun ni, hurm.........

Hari tu satu umah jadik purple, layan jerk gambar kenangan di petang raya pertama aku, baru separuh ajer tu, ada lagi yang taknak bergambar.




Tiga beradik purple dengan suami masing2, kih kih kih...............



Aying pun nak join purple jugak, masa ni nak ke open house umah kawan che Abang, bergambar untuk kenangan sebab yang raya hari tu kan terdelete.



Tiga beradik purple, kak Efa pakai pink ari tu.


Kih kih kih.........................sebelum korang gelak, baik aku dulu yang gelak, itu dia cadar raya aku, pun nak purple jugak, ish ish.........................dasyat betul mokcik ni kan.......semuanya nak sedondong. Tunjuk sikit jerk mana boleh lebih2 nanti korang fengsan...........

Daaaaaaaaaaaaaa..............................

3 comments:

  1. wah!!! satu keluarga pepel
    pepelicious

    ReplyDelete
  2. Santekkknya Kak semua purple sukerrrr..cadar pn cantikkk jga..

    ReplyDelete
  3. Alamk....ei....

    malunye aku....aku tido....

    hehe.....

    ReplyDelete