About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, October 7, 2009

SATU SUDUT DI RUANG TAMU

Salam,

Ruang tamu lagik, kali ni sudut yang lain pulak yea.........harap korang tak jemu dengan n3 aku ni,
kata nak kongsi idea kan.............

Susun atur sudut ni aku ubah sikit, kalau korang pernah baca n3 aku yang lepas2 tu tentu korang perasan perubahannya kat mana kan..............deconya pun aku tukar jugak, deco yang dulu letak kat tempat lain pulak.

Jemput masuk yea adik kakok............layannn..........................





Bakul baby yang aku rembat kat kuantan ari tu, hi hi........................lawo gak buat deco, sengaja aku letak bear dalam tu, sesuai sangat.....Aying cakap yang kecik bear Aying yang besao bear mama, tergelak aku, ya la tu.......mama ni dah tua baru sukee dengan bear.





Cukuplah untuk sudut ni, bersambung lagi di sudut lain pulak okeyy..........................

Daaaaaaaa..............................

14 comments:

  1. nice pic suka negok pdai menghias. semoga akk bejaya dlm bisnes jht yg di ceburi..kak try lah masuk impiana or anjung seria sure meletop hahaa

    ReplyDelete
  2. Kak Sal... So cantikkkkkk....

    ReplyDelete
  3. amboi..
    dah macam tgk web interior design dah nih

    ReplyDelete
  4. Sheila,
    insyaallah sheila,tapi nak masuk impiana or anjung seri tu rasanya jauh lagi kot.....banyak lagi umah orang yang lagi malatop.

    ReplyDelete
  5. CoCo,
    Biasa jer tu...umah coco pun lawo gak kan......

    ReplyDelete
  6. nurmala mazlan,
    Haaa.....nengoklah dikkk.....

    ReplyDelete
  7. Bungkus jangan tak bungkus yer....pasnih bungkus kat rumah kaktie pulak tau....muahahahha!!!serius nih...

    ReplyDelete
  8. canteknya lah umah sal..bila nak dpt jejakkan kaki nie..

    ReplyDelete
  9. atie,
    heh heh berkenan ker.....boleh k tie,cakap jerk nak bungkus apa, akak ku bikin.

    ReplyDelete
  10. atty's,
    Biasa jer atty,datanglah...umah sal dekat jer dengan umah atty tu.

    ReplyDelete
  11. SubhanaAllah santekkknya rmh kakak ku ni..Akak ni memg superb laa bab hias mnghias kan..
    Leh kalahkn Eric ni Kak Sal..

    ''Selamat Hari Raya Kak Sal n Famili..ceria jer bla bkak blog akak dgar lagu raya hiks..''

    ReplyDelete
  12. Mama Qaseh,
    heh heh...jangan cakap camtu dikk....nanti si Eric tu maki akak pulak...hi hi....

    Biasalah...rayakan sebulan,akak pun sukee dengar lagu raya,hik hik.....

    ReplyDelete
  13. cantik la akak hias rumah!! jeles tgk. nti nak tempah ngan akak la few things ..boleh?

    ReplyDelete
  14. tak tau apa nak cakap...mmg cantik giles....

    ReplyDelete