About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Saturday, August 29, 2009

BERADA DI KAMPUNG

Salam,

N3 kali ni bersiaran dari kampung pulak, dah katanya aku kat kampung kan......aku balik 5 ari jerk, cukuplah untuk mengubat rindu kat orang tua dan rumah aku yang kesepian disini.

Di sini tak dapat nak tepek gambar segala, pepaham ler yer......nanti balik kl aku akan tepek gambar2 yang aku snap kat kampung ni.

Walaupun sekejap aku seronok dan happy kat sini, nak tau kenapa????? pertama sekali aku dapat sambut my Anniversary bersama keluarga tersayang awal sehari dari tarikhnya sebab hari 31 ogos ni kami on the way balik kl dah dan yang kedua aku dapat makan makanan kesukaan aku yang tak ada kat kl, kalau ada pun tak sesedap made in kelantan, chehh.

Aku takleh lama2 ni, nak pegi shopping baju raya pulak, petang nak balik berbuka umah MIL dan FIL kat pasir mas.

Nantilah kalau senang2 akan aku buat n3 tentang shopping menyoping ni okey.....nak nengok aku shopping apa lagik, tungguuuuuuuuuuu...................

Daaaaaaaaaaaa......................................

2 comments:

  1. blik kg 5 hari lama la tu. siap shopping raya lg hah. bleh kirim tudung made in kelantan tak? kt sane murah2kan

    ReplyDelete
  2. amboi kak sal kan main lagik ekk kalo dah balik kpg....mesti bershopping sakan lagi. apapun happy anniversary

    ReplyDelete