About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, August 18, 2009

MAKE-UP BARANG DAPUR

Salam,

Dah berapa hari aku tak update blog nih, tak sempat nak mengadap sekarang nih kesibukkan semakin kritikal nampaknya, almaklumlah dah dekat nak posa dan nak raya ni kan........tukang jahitlah orang yang paling busy sekali dok jahit baju raya, langsir raya sampai baju tukang jahit pun tak terusik lagi, mokcik meroyan dah nih.

Hari ni sajer nak tepek gambor barang dapur aku yang dah lama di make-up cuma tak sempat jer nak publish, layan jer barang keperluan dapur aku yang tak seberapa nih, hi hi.......




Bukan make-up apa pun cuma tampal decal jerk, nak kasi berseri skit sambil dok beratur kat situ, ha ha.....



Ini bekas beras aku yang dibeli 10 tahun lalu tapi masih tahan lagi tu, tupperware gitu.




Bekas air RO jenama ELKEN pun dah lama aku guna 6 tahun lalu, masih elok kan......bagus air ni tau....nak tahu cubalah, macam iklan pulak gayanya weehehehehhh..............



Periuk nasi pun nak masuk iklan jugak...........ni pun dah lama 5 tahun lalu tapi masih baru, bila dimake-up lagi nampak berseri kan...................

Oven dengan pemanas air elektrik jer tak sempat lagik, kalau boleh semua nak di make-upnya.

Ok daaaaaaaaaaaaa...........

6 comments:

  1. oo..boleh eh tampal2 cam gitu.. baru kita tau..mana nak cari pelekat nyer tu

    ReplyDelete
  2. NURMALA MAZLAN,
    Boleh....decalnya carik tempat kedai barang2 english style, kat nilai 3 pun ada,coraknya macam2 ada.

    ReplyDelete
  3. wah akak nih...btl2 berseni lah..smpai ke piuk nasik bekas beras pn didecal nye..cayalahhh

    ReplyDelete
  4. neezareef,
    Nak raya kata kan....heh heh...

    ReplyDelete
  5. memang cantik umah akak sal ni...sejuk mata memandang...

    ReplyDelete
  6. Cayaaalaa Sis..akk ni memg bseni kan..haruss emua dpt d decal ngn cntikkk skali..

    ReplyDelete