About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Sunday, August 9, 2009

PERSIAPAN RAYA

Salam,

Sajer jer hari ni nak tepek koleksi yang dah lama siap tapi tak sempat nak snap, sibuk sedang melanda sekarang nih, kepala dok berserabut dengan tugas kat opis aku tu.

Layan jerk gambornya yang tak seberapa itew, blur sikit biasa ar snap dengan henpon cat ayam aku, weehehehehehhhh...........

Sudut ini akan sentiasa berubah2 mengikut mood aku, raya nanti lain pulak jadiknya, tak caya nengoklah nanti erkkk..........



Ini kek tipu jerk yer.........................shantek bangget, mokcik sukee.............................kek untuk my Anniversary nanti, boleh juga buat raya.




Ini candle yang baru siap di make-up, aku hentam jer letak munger tu......shantek jugak, hi hi......kalau aku tak puji sape lagi nak puji kan.......................


Dan yang akhir ni pun buat sendiri gak, bukan aku yang buat..............aku mengarah jerk......che Abang aku yang spray, aku cuma tampal decal ajer.....tapi tak cukup pulak terpaksa kena beli lagik, nampak kosong kat tepi tu, kena beli decal yang kecik2 pulak.

Sekarang ni aku tengah takde mood sebab takleh nak merayap memandangkan penyakit sedang merebak sana sini, terpaksalah tahan nafsu aku nih, baju raya anak2 baru separuh jer beli, biasanya masuk bulan puasa pakaian anak2 semuanya dah ready , taklah kalut nanti.

Apalaa...................... mokcik ni merepek tak tau, melepaskan tension la kunun2nya, ahaks.

Daaaaaaaaaaaaa.........................

9 comments:

  1. lawanya rumah kak sal!!!!!
    sakan nak beraya ni!

    ReplyDelete
  2. fwaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

    kak canteknyer nk raya umah akak lahhh

    ReplyDelete
  3. Alaaa akk nie dh siap design tuk raya yea jelesssnya hehe..memg cntik tue..

    ReplyDelete
  4. KV,
    Biasa2 jer kv....raya setahun sekali kan...pasti perabih sakan.

    ReplyDelete
  5. neezareef,
    Boleh.........datang ler...tapi kek tu takleh makan lah....kek tipu jer...

    ReplyDelete
  6. Mama Qaseh,
    Yerlah dik....akak sukee buat persiapan awal,senang tak kelam kabut nanti.

    ReplyDelete
  7. amboi cantiknye umah akak...sy pun slalu buat persiapan raya awal2..nanti bulan posa tak kelam kabut sgt..tapi memandangkan sekrg byk virus melanda takut rasanya nak kemana2 pun

    ReplyDelete
  8. MAMASYAZA,
    Memang ya,akak pun takut nak keluar shopping sekarang ni,tension rasanya.

    ReplyDelete
  9. kak, memang cantik aarrr... pandai akak deco

    ReplyDelete