About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Friday, June 5, 2009

NAK BALIK KAMPUNG

Salam,

Sebelum aku berangkat pulang ke kampung, sambil2 dok sibuk berkemas sempat lagi aku siapkan reben ni, cantik takkkkk...............sape kata cantik aku bagi satu, hi hi.......larikkkkkk.....

Buat dengan kain lebih2 jerk, lebih langsir aku ler.........lebih kain orang aku bagi kat tuan dialah.
Daripada buang baik aku buat projek, dapat gak hasilnya.

Layan aje ya.......




Mungkin saat kowang sedang baca n3 aku ni, aku dah on the way ke kelate, aku harap kowang rindukan aku ya, aku pun rindu kat kowang semua. Ada yang nak kirim ape2 tak....kat sana semua murah2 tau.......

Seminggu aku kat sana tau, kalau sempat aku update, biasanya kalau dah balik kampung sibuk memanjang tak sempat nak buat apa2 asyik ke hulu ke hilir.

Dah lama aku tak balik kampung, sepanjang aku berkawin inilah kali pertama aku tak jenguk mak ayah aku selama 4 bulan, sedih tau tapi nak buat camno.....bila anak2 dah masuk sekolah menengah susah sikit takleh nak balik sesukee hati.



Ish..ish..ishhhh....... banyak juga barang rupanya. Aku tak kira asal langsir aku muat udah.......dalam bag hitam Akedemi Fantasia tu baju aku dengan che Abang, bag purple Edi dan Eam, bag hijau tu Aying punya, belum masuk 3 lagi bag anak dara aku 2, anak bujang 1, dalam plastik oren tu langsir aku le....ape lagi, penting tu.

Kat mana gamaknya nak sumbat ni hahh......cian kat unser aku, aahhh........sumbat ajelah.....janji sampai. Oklah aku ngantuk dah ni, esok pagi kami berangkat, doakan semoga aku selamat sampai dan selamat kembali ya.........jumpa lagi.......

Daaaaaaaaaaaa................

8 comments:

  1. Makkkk aiii
    nak kema atu kak oi..banyak nyer beg

    ReplyDelete
  2. camtu ler kan kita kalo nak balik kg ..bawa brg dah mcm taknak balik umah lagi..hehheh.
    semoga sal selamt sampai kg dan selamat balik umah..hehhe

    ReplyDelete
  3. salam kak sal..selamat balik kelate..rindu nya nak balik sana jugok. ni nak cheza nak ty sket..berapa harga seketul riben mcm tu? berkenan la pulok.

    ReplyDelete
  4. dlm sibuk berkemas nak balik kampung tu..sempat gak buat ribon cantik tu...

    ReplyDelete
  5. umangaih...byknmye barg...smga slmat kembali kak..tu gaya cam xnak balik jek:p

    ReplyDelete
  6. byknye barang bawak balik kg...
    buah2an takde ke kak ekekeke

    ReplyDelete
  7. mmg cantik sgt kak (puji bkn sbb nk dpt reben)
    tp mmg cantik ( kot2 la mmg k.sal nk bg 1)

    hehehehe

    ReplyDelete