About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Saturday, January 2, 2010

HARI KETIGA DI JB

Salam,

Masih tak habis2 lagi story mory kat johor aritu kan, pedulikkk............aku nak tepek jugak, kalau agak2 korang dah jemu baca, jangan baca yea.....hi hi.......kali ni kat JB pulak, bertolak dari mersing jam 12.00 tengahari, sampai kota tinggi jam 1.30, singgah plaza kejap lunch kat sana tempat biasalah, makan nasi ayam baser, dah lama tak makan.

Lepas makan, pung pang pung pang dah jam 3 lebih baru gerak ke jb balik, singgah rumah kawan kejap dok borak2 tak sedar dah malam, kami dinner bersama. Lepas tu baru carik hotel, masuk hotel dah jam 8.30 malam.


Pemandangan waktu malam hotel tempat aku menginap tu, biliknya luas siap dengan ruang tamu sekali, best gak.

Sempat lagi snap gambar pemandangan bandar jb ni pada waktu malam, gambar ni di snap dari tingkap 20, gayatttt................wooo...........aku memang penakut, takleh pandang ke bawah, seriauuuuuuuuu.................


Yang ini pemandangan bandar jb pada waktu pagi, masih berkabus lagi dan satu lagi gambar matahari terbit, cantik kan....................


Pagi2 lagi dah siap nak pegi sarapan, lepas ni nak dating dengan seseorang pulak, korang nak tau takkk........sabar2....yang dah tahu tu rilek2 buat tak tau le yeaa..................ha ha ha.......boleh gitu.

Daaaaaa......................

1 comment:

  1. wahh bestnya nak p dating...mesti ngan tokey pelita

    ReplyDelete