About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, November 3, 2009

VANTAGE BUAT ANJUNG BERADU

Salam,

Beberapa set vantage yang kat bawah ni adalah antara koleksi yang di order untuk kegunaan seharian dicottage kesayanganku ANJUNG BERADU yang berada di kampung.

Tak lama lagi kan cuti sekolah, makanya aku akan berada di kampung sekali menyambut raya haji ni, syioknya dok rumah sendiri lapang dan luas, anak2 pun bebas bermain.

Bekas ni untuk hidang lauk pauk yang berkuah.


Yang kat bawah ni pulak adalah untuk tetamu yang bertandang. Sape2 yang datang ke cottage anjung beradu ni akan aku hidangkan dengan set ni, hi hi...........

Yang ni pulak untuk menjamu selera.

Bawah ni dah tentulah untuk hari raya kan.......tapi tak cukup tu, takpe......yang lama masih boleh digunakan lagi, nanti ada masa aku make-upkan dia kasi perubahan.


Order 4 set jer.....ada lagi yang berkenan tapi ongkosnya dah ciput, miahahahahhh..........slow2 lah kan.....lain tahun ambik lagi.

Daaaaaaaaaaaaa...........

p/s : Dalam penantian, harap2 dapet secepat mungkin, mokcik dah tak sabor dah ni, hi hi............
tak menyempat2.

7 comments:

  1. Sama ar sal,yang katie order pun tak dapat lagi.....dari aidilfitri dulu kononnya dapat sampai nak raya haji pun tak dapat lagik....

    ReplyDelete
  2. sempat gak guna set camtu masa raya aidilfitri ari tu

    ReplyDelete
  3. atie,
    ha ha cian k tie erkk......kempunan.....

    ReplyDelete
  4. Mamasyaza,
    cantikkan set tu,tapi murah sikit la,boleh la kalau untuk kegunaan seharian, kalau pecah pun taklah terasa sangat,yang mahal tu buat display ajelah....

    ReplyDelete
  5. perghhh sgt suka layan english style kt sini..i like it tooo..tp vantage mahal sgt la kak..adeiii

    ReplyDelete
  6. Salam..
    wahhh..cantekknyer!! sy pun suke layan VANTAGE ni.. tp baru ader 2 set jekk.. huhuhu..

    ReplyDelete