About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, November 19, 2009

ANUGERAH CEMERLANG

Salam,

Dah bersawang blog aku nih, almaklumlah tuannya busy sangat2, bisnes women la katakan......... heh heh.............selasa ari tu kat sekolah SKTU telah mengadakan majlis anugerah cemerlang untuk pelajar2.

Syukur alhamdulillah..............ke tiga-tiga anak2 aku yang sekolah rendah telah mendapat anugerah cemerlang, tahniah mama ucapkan, dengan harapan agar anak2 mama dapat kekalkan anugerah tu pada tahun2 yang akan datang, insyaallah.

Wajah2 ceria pada hari terima anugerah tu, snap gambar dulu sebelum berangkat ke sekolah.


Anak dara aku, Aifa Amirah(Efa), Anak bujang Aidil Afizuddin(Edi) dan Amirun Afham(Eam).

Aifa Amirah menerima anugerah matapelajaran terbaik bahasa melayu pemahaman.


Aidil Afizuddin menerima anugerah peningkatan terbaik dalam semua matapelajarannya.

Amirun Afham juga menerima anugerah peningkatan terbaik dalam semua matapelajarannya.


Bergambar dengan hadiah masing2, lega hati mama, anak2 mama masing2 dah nampak bersungguh-sungguh dalam pelajaran. Mungkin juga berkat usaha belajar melalui internet iaitu program score A yang kami langgan tu agaknya, memang berkesan.

Syukran2, alhamdulillah...........teruskan dan usaha lagi semoga semua anak2 mama berjaya dalam pelajaran masing2, mama dan baba tak akan jemu meniupkan kata2 semangat untuk kalian semua, semoga berjaya dalam pelajaran masing2, aminnnnn................

5 comments:

  1. Tahniah pd semua anak2 k.sal..semoga terus maju jaya..amin

    ReplyDelete
  2. Tahniah Kak..huhu bangganya kan dpt ank2 yg berjaya dlm matapelajaran semuanya..brp akak langgan program score A tue..Ain pnh dgar tp d sebabkan lum ada ank yg bersekolah jd tk amik tau sgt..
    Ada webnya tak Kak?blh tgk2 nnti..

    ReplyDelete
  3. SALAM SAL...
    TANIAH ATS KEJAYAAN ANAK..SEMUGA BERJAYA DUNIA DAN AKHIRAT DANMENJADI ANAK2 YG SOLEH DAN SOLEHAH..
    SAL MCM MANA NAK LANGGANPROGRAM SCORE A KAT INTERNET TU...

    ReplyDelete
  4. wahhh....sronok sgt bila tgk anak2 berjaya...termakbul doa seorg ibu utk melihat semua anaknya berjaya...insyaallah

    ReplyDelete
  5. salam ..tahniah ye buat anak2 yang berjaya...moga terus maju..

    ReplyDelete