About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, March 4, 2009

SEPETANG DI THE MINES

Petang semalam , aku dah janji dengan en.Lokman nak pegi the mines, konong2nya nak beli handset satu lagi untuk bisnes lah kan, nak carik yang murah2 aje rege dalam 3oo ke bawah gitu, buat apa yang mahal2 hanya untuk panggilan customer aje dan boleh juga buat mainan anak2 aku nih.

Masa nak pegi bukan main happyyyy

Selalunya handset akulah yang jadi mangsa diorang, eeeeeee tak sanggup aku, Aying pun bukan main lagi kalau dapat benda alah ni, dah pandai snap gambar segala, siap buat panggilan lagi. ari tu ada ke patut dia call aboh kat kg siap cakap2 dan gelak2 lagi, lama jugalah,ada dalam 15 mnt gitu. Ish..ish..ishhh abih kredit aku.

Ni dia.....gambar yang Aying snap, yang lain banyak sangat aku dah delete.

Mata
Hidung
Lubang hidung

Aku nak yang ada kamera tapi murah, ade ke......nasib baik ada, sony ericsson k22oi rege 37o dia kata... aku tawar ckit dapatlah 3oo, beli bateri handset aku yg kong 80 inggit, kedekut betul salesman yang sekoq ni.

Ni.... diaaaaaa..rupanya


Haa......ni yg aku nak cerita sebenarnya aku sakit hati sangat2 ari tu, rasa nak sepak2, pijak2, lanyak2 salesman ni, apa taknya ari tu jugalah sedang aku asyik berlenggang2 tiba-tiba aku terpandang satu kedai handset ni, sebiji macam yg aku beli tulah regenya promotion hanya 175 aje, tak ke sakit hati aku nih eeeeee ...... geraaaaaaaaamm......

Kalaulah aku tak cepat beli tadi, berapa banyak baki duit aku ya, uols kiralah , aku tengah marah ni huih!!!! rasa nak terajang aje. kalau tak tahu takpe plakkan..tapi nak buat camno kita dah beli kan....sabo ajelah.....nak shopping benda lain pun takde mood dah, pegi makan KFC kejap lepas tu balik dengan hati yang panaaaaaas. En.lokman gelak melihat gelagat aku yang frust, ari tu sampai ke rumah aku membebel sebab tak puas hati.

11 comments:

  1. bergaya sungguh dgn cermin mata hitam tu hehe..

    ReplyDelete
  2. Rina,Iyo la.... pakai masa dok sebelah pemandu je....kalau memandu tak pakai,kureng nampak.

    ReplyDelete
  3. apa beza dia ye sal..mahal ngn murah tu..

    ReplyDelete
  4. ehhehehe...lenkali survey dulu kak...round smpi puasati baru beli. T[p kdg2 bila ader ank ni, kita nk cepat ajer kan...kang bila dia m'haruk satu benda pun tak jadi..

    ReplyDelete
  5. Ish, ish.. Takpo la.. Nanti untung bisnes buleh cover berkali-kali ganda..

    ReplyDelete
  6. Atty, yg murah ni kalau rosak,hilang ke tak le terasa sangat kan....

    Betul tu suzie,gitulah kalau dah ada anak.ini belum bab kejar mengejar lagi.

    Lan & Jie kenalah support..masuk ahli Dsal Topup. Daftar RM45 sj.

    ReplyDelete
  7. salam persinggahan,
    memang selalu berlaku macam tu. kadang-kadang tu malas nak ronda dan ber'windos shopping' lama sangat, terutama lelaki. sebenarnya berbaloi juga buat 'fact finding' sebelum buat keputusan kan.

    ReplyDelete
  8. em...keh keh tumpang gelak jahat gek...hihi. pepun tu namanya takde rezekiiiii...

    ReplyDelete
  9. wah akak jalan2 yerk....

    arghh mmg tensen kan.. dah kira rugi separuh tu... huhuhuhuhuh rezeki salesman tu lah tu...tapi tak patutsgtlah kan sampai jauh beza harga nyer

    ReplyDelete
  10. takde rezekilah tu....kan..salam perkenalan

    ReplyDelete
  11. Drsam,terima kasih singgah2lah selalu.memang ya,tapi kalau dah bawa anak ni susah skit la.

    Amboi!!!!k.tie...gelak jahat ya,ingat! langsir belum ambik lagi tau...

    ciklinn,tu laa...alkesahnya.

    Mama 3H,salam perkenalan juga.takpe.....dah redha...

    ReplyDelete