About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, March 12, 2009

EMMMM....NYAM..NYAM.

Malam tadi aku dengan en.lokman pi ronda2 kat pasar malam, saja je nak carik benda makan ckit. nampak satay, haa... aku tunjuk satay, tak dapat satay kajang yang pasor malam pun jadilah,janji sodap.

Badan ni tak berapa nak ok lagi, batuk pun makin melarat plak sakit dada aku ni. sambil jalan2 tu terpandang benda ni la plak, aku tunjuk lagi, En. lokman beli aje apa yang aku tunjuk, agaknya kalau aku tunjuk kapal terbang pun dia beli ni, eeeee seronoknya....sapa tak sayang bini oiiii. eh eh melarat plak dah, nak tahu apa bendanya tu.. tu...kat bawah tu ha. Jangan ada yang meleleh sudah.....



Buah mangga ni kalau kat kelate murah aje, beli kat sini ada mahal skit, tapi nak makan punya hal tak kesahlah...nak tunggu balik kampung, huh..... entah bila, kempunanlah den. si aying ni pun suka.......siap tunjuk best lagi. eeeee anak sapalah tu...comotnya.......


Bestnya.......

Sebenornya aku banyak keje ni, langsir customer belum siap lagi.....tolonggg....dapat buat kejap2 je, badan tak larat lagi ni. saja.... nak release tension, lagi pun rindu plak pada uols . Daaaa....

10 comments:

  1. Mangga??? em tak sihat??? hem hem.....ekeke. wah terliur lah.

    ReplyDelete
  2. salam kenal,terliur di buetnya ni..de'sal,nak jugak ...nak jugak hehehe

    ReplyDelete
  3. arghhhhhhhhhhhh kak sall terliur linnnn mintak seketui..

    ReplyDelete
  4. kak tie,takde ape2 lah...terliur ke, haa....kan dah cakap benda ni semua orang suke.

    salam yazeema,kalau nak datang le kita makan sama2 ya....

    ciklinn,usah seketui sekilo pun boleh,janji datang.

    ReplyDelete
  5. hualamakhai...meleleh air liur dibuatnye...

    mana nak cari tu huhu..kalaulah ada pokok mangga depan rumah..bestnyer..

    ReplyDelete
  6. sedap nyer buah pelammmmmmm...dh lamer benor tak mkn,....klu ader geng lagi best mkn ni..

    ReplyDelete
  7. Erm, Aying nok buleh adik ko? Kami pun buleh lah anak sedara baru, sepupu baby kami.. Hehe..

    ReplyDelete
  8. lan dan jie Ishh ish ish... takdaklah,jangan mintak la..lagi..tak mau ...

    ReplyDelete