About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Wednesday, March 10, 2010

TUDUNG IDAMAN HATI

Salam,

Amacam, ok takkkk..........sajer nak menggediks dengan tudung baru ni, nak pakai kenduri ahad nanti.

Bodek che abang masuk Ariani, pilih punya pilih rembat 2 helai jer....................nak rembat banyak tak mampu, hi hi...................lain bulan la pulak.........

Layannnn...................................



Aku pilih corak pelangi satu, sebenarnya awning tu warna pink tapi dalam gambar jadi merah la pulak, new design dari Ariani.

Dan warna biru lembut satu, dah lama cari warna ni baru jumpa, sukeeenyaaa......................

Daaaaaaaaaaaa...................

2 comments:

  1. hmmm...tgh tren tudung gini kak oi...rembat je la janji berkenan di hatimu...

    ReplyDelete
  2. memang cantik lagi menawan. Tudung pun dah bermacam-macam fesyen sekarang, sedap mata memandang.

    ReplyDelete