About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, March 9, 2010

JALAN-JALAN CARI MAKAN

Salam,

Pada sabtu dua minggu lepas aku dan che abang keluar berdating dan ronda2 bandar KB, sambil tu kami dah plan nak pegi lunch kat SYAM RESTORAN di berek 12 ni, kawan2 yang dok KB tentu dah kenal kan.....syam restoran ni memang dah terkenal kat sini dengan masakan ala thai dan chinesenya yang marbeles, cheewah promote lagik tu...................

Tauke syam restoran ni kawan che abang masa kami tinggal kat besut dulu, tapi sampai sekarang masih berhubung, nengoklah sesekali berjumpa borak tak hengat, hi hi........

Layann.................



Yang tengah tu anaknya, muda lagi tapi minat dalam bidang perniagaan ni.

Inilah antara menu2 yang ada di syam restoran di berek 12 ni, banyak menunya yang paling aku sukee butter prawns, sampai sekarang dok ingat2 lagik, meleleh air liuq ni, muahahahah..........macam orang mengidam la pulak.

Layannnn................




Lepas lunch borak2 jap, bergambor lebih kurang dan aku pun minta diri. Masa nak balik baru ingat nak snap gambor, tadi lupa pulak nak snap menu yang aku ngap, chehh.......lapo sangat gamaknya, ha ha ha....................makan tak hengat dunio, bila dah kenyang dan licin baru nak ingat, cisss.............takpelah, kalau korang nak rasa datanglah kesini bila berkunjung ke negeri cik siti wan kembang ni yeaa.....................jangan lupa...............

Daaaaaaaaaaaaaa..........................

5 comments:

  1. Yup.......Ofcoz nanti akan kaktie serbu, nampak cam exclusive jer.....

    ReplyDelete
  2. Betul tu Kaktie...lebih Exclusive kalau kete2 besau parking kat situ..mcm estima ke, wish ke, starex ke..lori tanah ke, treler ke....

    ReplyDelete
  3. amboi, nak berdokong lagi ke..baby besar tu..hehehe..mesti sedapkan makanan kat restoran tu...

    ReplyDelete
  4. Atie,

    Serbu jangan tak serbu rugi tau....memang sedap menu kat situ.

    ReplyDelete
  5. MAMASYAZA,

    Baby besar ni mengarut aritu sakit gigi,kalau tak sakit dah tentu berlari ntah kemana,bukan bole dok diam.

    ReplyDelete