About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Saturday, December 26, 2009

SUKEEE............................

Salam,

Seronoknyaaa........dapat benda ni, dah lama aku idam-idamkan. Ternampak kat blog suesafia terus caling2 dia, suruh bawa kat rumah hari tu juga, hishh..................tak menyempat-nyempat.

Sebelum yard sale bermula aku dah rembat satu ha ha......................ingat nak carpet satu tapi dah habis laaa............orang lain dah rembat, hu hu.................

Inilah dia quilt comforter idaman ku, layannnnn.........................



Aku pilih corak macam ni lembut jer kan..........................kalau korang nak, apalagi jom la ke yard sale tu, aku takleh pegi nak bercoti kat jo*** ni, hi hi.............................

Daaaaaaaaa...............................

5 comments:

  1. wah.. memang cantik la kak..
    aiikkk.. jo*** tu.. johor ke...
    nak ke johor ke...

    ReplyDelete
  2. salam kenalam...erm hebat nyer tuan punya blog ni..serba boleh..tahniah..anak2 lak semua berjaya.alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada mama dan baba along atas kejayaan cemerlang PMR. Bila tgk result tu, saya teringat result SRP kita tahun 1989 dulu..sebijik sama 7A1 1A2 dan yang A2 adalah subjek Sejarah (lebih kurang la bila along dapat 7A 1B).
    Tapi pada mama dan baba along, makesure along tumpukan perhatian semasa form 4..dulu2 kita kan kata form 4 tahun honeymoon.. Jgn tunggu form 5 sebab takut tak sempat catch up. Mcm kita ni, dulu leka honeymoon masa form 4, SPM cuma 19 agregat...cita-cita jadi doktor pakar berkubur, tapi Alhamdulillah..Allah masih beri rezeki.. sekarang jadi food technologist.

    Best la tgk coklat2 tu...dan.. tgh tahun depan kita nak masuk rumah baru (mini kondo je.)...boleh la kita guna khidmat Akak hias rumah kita.

    ReplyDelete
  4. cutemiut,

    A ah..... nak kesana tapi umah rina kat batu pahat kan,akak nak ke mersing jumpa kawan lama akak.

    ReplyDelete
  5. UMILIYA,

    salam kenalan jugak,selamat datang dan makasih ya singgah blog yang tak seberapa nih.

    ReplyDelete