About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Thursday, February 19, 2009

ADA LAGIII LAAAAA........









Cantik tak.....? ini koleksi aku ajeee.... tp sape2 yang berkenan boleh aku tlg belikan. Murah je...
Sebenarnya aku nak cerita gambar kat bawah tu....k.tie(mektie) langsir dah siap ni tengoklah, gambar silau skit warna pun jadi lain. Tengok langsir aje tau, jgn tengok model plak. langsir ni k Tie yg tempah dari aku model langsir De,sal 7 dari dsalcollection.

12 comments:

  1. chanktekk la kak........... akak letak la harga siap2 tuk hiasan dinding itewww...

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaa rmh..sya pn minat ala inggeris tenang hati kan satu rmh bga rose..thanks bg petua tue..hehe t sya cba ea..Salam pkenalan

    ReplyDelete
  3. Eh sal dah siap langsir kaktie. Cantik tuuuuu...hihihi nanti ada masa kaktie g ambik yer.

    ReplyDelete
  4. Berkenan ke? ala.... kedai yg kak sal biasa beli tu sentiasa keluar patern lain2 la, kak tie punya tu kak sal ambik yg berkenan je.

    Regenya mcm2 kalau piring besar tu dlm 30 lebih sebiji gitu yg kecik murah skit.

    ReplyDelete
  5. My qaseh, Salam perkenalan juga,petua tu acah je jgn maree.....keh..keh..keh.

    ReplyDelete
  6. hai sal, macamana akak nak tempah langsir yer..

    ReplyDelete
  7. arghh........ seronoknya kita punyai minat yg sama english deco.. huhuhuhh cantik ok plate2 tu....

    langsir kak tie pun cantikk.... ingat nak tempah gaklah... akak ada buat cadar tak? sbb tilan kat umah ni ketebalan lebeh 1inci setengah..so semua cadar2 queen tu sentengg jerk.....

    ReplyDelete
  8. wah, sal ramai nak tempah nih....emm bape persen kak tie dapat nih ...heh heh

    ReplyDelete
  9. Hai kak lela,kain akak nak beli ke atau sal beli pun boleh,corak inggeris ke? bagitahu je warna apa,patern mcmana dan ukurannya.datang pun boleh ambik no tel dgn k tie ya.

    ReplyDelete
  10. salam linn,cadar kak sal tak buatlah,beli jer...kat kelate,kalau nak cuba boleh kak sal belikan.corak inggeris gitu.

    ReplyDelete