About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Tuesday, December 7, 2010

PERCUTIAN YANG INDAH.........

Salam,

Haiiii.........masih ada yang rindu kerrrr???????.......hehehe....dah berkurun tak update blog ni, bukan takde cerita cuma tak sempat nak bercerita jew.......macam dah takde mood nak bercerita, arini ada mood la pulakk.....

Saje nak tepek gambar pegi holiday aritu, alaa.........bukan pegi luar negara punnn.......di malaysia ni jew......tu pun dah kecoh kann.....kikiki..........tak kesah la kann....kat mana pun asal dapat membahagiakan dan menyeronokkan kami sekeluarga, itu yang paling penting.

Dua hari satu malam kami kat bukit gambang resort city, anak2 seronok sangat dapat main air, ada yang mintak nak datang lagi, ermmmm.......botaklaaa.......che abang tu, hihihi..........sesekali boleh la datang tempat2 macam ni, penginapannya boleh tahan jugak, biasa la kann...

Layannnnn jerkkkkk..............





















No comments:

Post a Comment