About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Monday, November 8, 2010

MAJLIS PERTUNANGAN

Salam,

Dah lama tak update blog ni kan, ari ni mcm ada aura plak nak belek2 blog ni yang dah macam dianaktirikan, walaupun tak update blog tapi sesekali sempat jugak aku jengah blog korang tauu....tak caya??? cuma tak sempat nak tinggalkan jejak aje, datang sekadar nak melepaskan rindu dan melihat perkembangan korang.

Aktiviti sabtu lepas, ke majlis pertunangan anak sepupu yang dah lama tak bersua, almaklumlah kan masing2 sibuk dengan tugas sampai tak sempat nak menziarahi sanak saudara. Sedar2 anak sepupu pun dah besar panjang dah nak kahwin dah pun.

Layan gambar yang sempat disnap pada hari tu, sampai pun dah petang sebab kami semua sesat jalan, jenuh mencari mujur jumpa.


Bakal pengantin

Hantaran belah pihak lelaki

Bergambar bersama kak pah, kak na, mek, mak saudara dan sepupu

Sepupu sepapat


Lepas makan borak2 jap, kami pun balik. Masa balik singgah jap kat kk home deco yang baru dibuka kat kota bharu ni, kami kongsi kereta yang lain2 balik dulu. Sajer bawa kakak2 ku pegi cuci2 mata jew.....sempat naik tingkat 2 jer, ada 2 tingkat lagi tak larat dah nak naik tangga, kaki dan betis dah sakit gara2 banyak berjalan, balik rumah che abang lah kena jadik tukang urut kaki, hahahahahh.......

Daaaaaaaa...............

2 comments:

  1. Anak k ana, sepupu kita ler.....k tie tak kenal lagi kott.....cucu arwah tokdor bukit bunga.

    ReplyDelete