About Me

My photo
Isteri kesayangan En.Lokman dan ibu yang anggun kepada 6 orang cahayamata,4 lelaki dan 2 perempuan.

FOLLOWER KESAYANGAN KU

Sunday, August 1, 2010

FAMILY DAY JPNT

Salam alls,

Rindunyaaaaaaaaaaaaaa.............................dah lama tak update blog, manyak keje wehh............ luangkan masa jap arini melepaskan rindu pada kawan2 semua. Ada ker yang rindu kat aii ni, hi hi........kalau rindu selalulah jengok2 aii kat fb ya, aii sentiasa ada kat sana dengan cerita2 terbaru dan terhangat, chehhh........

Saje nak tepek gambar2 yang disnap pada hari keluarga jpnt baru2 ni, tepek sikit jew malas tahap gaban nak uploud gambar.

Layannnnn........


Sedang menikmati makan malam, menu malam tu memang marbeles dihidangkan dengan makanan laut dengan sosnya wallaaaaa.......syiokkkkkkk habis........malas nak tunjuk kot ada yang meleleh la pulakkk.....hahahahah.....................


Tempat penginapan kami sekeluarga, Azimos challet memang berpatutan la jugak......walaupun kecik ada bilik tidur,dapur dan ruang tamu, semua lengkap.


Sedang menunggu cabutan bertuah tapi tak bertuah punnnn...........masa ni jam dah 12:30 mlm, semangat sungguh sampai tertidur anak2, keletihan lah tu........masa ni memang aii rasa dah nak cabutt, dah sakit segala urat saraf aii ni, dah lah letih dan mengantuk tahap gaban, sejuk pulak tu, balik tidur lagi best kannnn.........


Aii yang kesejukkan bergambar bersama kawan lama yang kat besut dulu, kak rah ni lah yang selalu tolong aii dulu masa anak kecik2, sekarang anak2 dah besar pun ia anggap macam cucu sendiri.

Daaaaaaaaaaaaaaaa..........................


6 comments:

  1. patut le senyap sunyi je kat blog, rupanya cergas kat fb ekkk..hehehe

    ReplyDelete
  2. MAMASYAZA,

    Salam,taklah cergas mana...tepek gambar kelas coklat jew....takde masa.

    ReplyDelete
  3. salam kak sal..patut la lama tak update.akak bz yer..update la azie sentiasa tgg cerita terbaru akak.

    ReplyDelete
  4. SUZIE APAI,

    Slm suzie,tgu jangan tak tgu,siap nanti k sal update ya,balik ganu jgn lupa dtg umah ya,hehe.....

    ReplyDelete
  5. Salam singgah...Selamat menyambut Ramadhan.

    ReplyDelete